postheadericon انجمن نجات رژیم - فصل سوم

نمايش اعزام خانواده ها به عراق
وزارت اطلاعات آخوندی در ۳۰ اردیبهشت ۸۲ تعداد معدودی از خانواده ها را با ارعاب و فریب، به همراه شماری از عوامل خود، به مقابل سفارت سوییس در تهران كشاند و با برگزاری تظاهراتی اعلام نمود كه فرزندانشان «برخلاف میل خود، توسط رؤسای مجاهدین» در خاك عراق نگهداری می شوند. البته همان روز سازمان مجاهدین خلق ایران طی اطلاعیه یی نمایش رسوای اطلاعات آخوندی در برابر سفارت سوییس در تهران را افشا نمود. در این اطلاعیه ازجمله آمده بود:
«صبح امروز وزارت اطلاعات ملایان… شماری ازعوامل خود را به مقابل سفارت سوییس در تهران (حافظ منافع آمریكا در ایران)، فرستاد تا به عنوان خانواده های مجاهدین خواستار دیدار فرزندانشان شوند كه گویا «برخلاف میل خود، توسط رؤسای مجاهدین» در خاك عراق نگهداری می شوند!
... نمایش های مسخره اطلاعات آخوندها و اشك تمساح برای دیدار خانواده ها و فرزندانشان، جز بر نفرت مردم ایران از فاشیسم مذهبی حاكم بر ایران نمی افزاید.  رژیمی كه آشكارا خواهان بمباران و سركوب و سربه نیست كردن همه مجاهدین در خاك عراق است و رییس جمهورش، آخوند خاتمی هفته گذشته در بیروت دوباره درخواست كرد «از سوی آمریكا حمله یی علیه این گروه صورت گیرد، طوری كه صداقت آمریكا را در ادعایش نشان دهد» (تلویزیون الجزیره، ٢٤ اردیبهشت ۸۲).
... شایان توجه است كه رادیو و تلویزیون و مطبوعات حكومت آخوندی در همین ایام به طور مستمر خبر می دهند كه مجاهدین در خاك عراق «در كنترل نیروهای آمریكایی قرار گرفته اند» و «حتی برای خرید و خروج از اردوگاهشان، باید اجازه دریافت كنند» (روزنامه آفرينش، ۲۷ ارديبهشت ۸۲).
... اكنون از آخوندها و وزارت اطلاعات منفور آنها باید پرسید اسیر گرفته شدن همه مجاهدین در خاك عراق را باور كنیم یا این را كه افرادی «برخلاف میل خود، توسط رؤسای مجاهدین» در خاك عراق نگهداری می شوند؟!
«جالب توجه اینكه طی هفت ماه گذشته، به رغم فراخوان های متعدد و دعوت مسئول شورای ملی مقاومت ایران، رژیم آخوندی حتی به یكی از خانواده های مجاهدین هم اجازه سفر به عراق و دیدار با فرزندانشان را نداده است».

به دنبال این تظاهرات، ارگان دست ساز وزارت اطلاعات، با ارعاب، دروغگویی و سوءاستفاده از نگرانی خانواده ها نسبت به وضعیت فرزندانشان در عراق، آنها را در نوبتهای مختلف به بهانه دیدار فرزندانشان به عراق اعزام می كند. هدف اصلی از این اقدام، بهره برداری سیاسی و اجتماعی علیه مجاهدین و فشار برای استرداد و اخراج مجاهدین از عراق بود. وزارت اطلاعات از این پروژه رذیلانه با عنوان «بمباران مجاهدین توسط خانواده ها» اسم برده و گفته بود این پروژه را آنقدر ادامه خواهد داد تا زمینه را برای بازگرداندن مجاهدین به ایران فراهم كنند.

آماده سازی خانواده ها
قبل از اعزام هر اكیپ به عراق مراحلی به عنوان آماده سازی طی می شود كه شامل مراجعه به خانواده ها و تحت فشارگذاشتن آنها برای اعزام جمعی به عراق است. این كار در هر استان توسط اكیپی از مأموران اداره اطلاعات همان استان انجام می گیرد. آنها به صورت تك به تك به خانواده ها مراجعه می كنند و با ایجاد فضای تشویش و نگرانی و لجن پراكنی در باره وضعیت مجاهدین در عراق، از آنها می خواهند كه برای نجات جان فرزندانشان با اكیپ آنها به عراق بروند. برخی تبلیغات و دروغ پراكنی های این مزدوران جهت فشارهای روانی بر خانواده ها قبل ازاولین اعزام جمعی آنها به عراق، عبارت بود از:
مجاهدین الآن آواره هستند و در اسارت آمریكایی ها به سرمی برند. آنها فاقد هرگونه امكانات صنفی و رفاهی هستند، در آسایشگاه هایی با تختهای ۵ طبقه می خوابند و بعضی از آنها هم مجبورند زیر تانكهایشان بخوابند!
به یك خانواده گفتند:  پسر شما در حالی كه می خواست ازاردوگاه مجاهدین فرار كند، با تیرمورد اصابت قرار گرفت و یك پایش قطع شد وبعد هم زیر شكنجه چشم هایش كور شده و الآن در حال مرگ است!
به یك خانواده دیگر: فرزندتان روی مین هایی كه آمریكایی ها در اطراف اردوگاه مجاهدین كاشته اند، رفته وپایش قطع شده و الآن در آستانه مرگ قرار دارد و
و بسیاری موارد مشابه آن!
كار آماده سازی اعزام اكیپ ها معمولاً یك ماه طول می كشید و وقتی متقاضیان اعزام به حد سرنشینان یك اتوبوس رسید، كاروان اتوبوس ها از شهرهای مختلف، برای توجیه متمركز و اعزام به عراق، به شهر مرزی مهران فرستاده می شدند. هزینه اعزام مسافرین با اتوبوس ها قبل از حركت از هر خانواده گرفته می شود. این پول در هر استان به شماره حساب یكی از اعضای وزارت اطلاعات، واریز می شود. این هزینه برای هرنفر ۱۵۰ هزار تومان و به حساب فردی به نام سماواتی پناه در بانك ملی شعبه میدان دكتر فاطمی تهران واریز می شود. درشهرهای شمال، شماره حساب مزدور حسین فرقانی برای اینكار اختصاص داده شده و از هر خانواده ۱۷۵ هزار تومان اخاذی شده است.
دربرخی موارد وزارت اطلاعات فرم وكالت نامه از طرف خانواده ها پر كرده و آنرا جهت مراجعه به ارگانهای بین المللی و سفارت خانه های خارجی مورد سوء استفاده قرار داده است.

توجیه توسط وزارت اطلاعات
خانواده هایی كه توسط انجمن نجات، از شهرهای مختلف به مهران آمده بودند، قبل از حركت به سمت عراق به سالن ورزشی بهشتی (تختی) این شهر منتقل شده و در آنجا نفرات وزارت اطلاعات آنها را توجیه می كنند. اینكار توسط مدیر كل اداره اطلاعات رژیم در استان ایلام به نام حاجی حسینی انجام می گیرد. یوسفی معاون عملیات اداره كل اطلاعات ایلام نیز به همراه حسینی در توجیه و راه اندازی اكیپ خانواده ها در مهران و عبور آنها از مرز شركت می كند. در این توجیه وزارت اطلاعات برنامه خانواده ها در عراق را توضیح می دهد و به آنها تأكید می شود كه باید به هر صورت فرزند خود را از قرارگاه مجاهدین خارج كنند و ازجمله توصیه می كنند كه فرزندان خود را تشویق به فرار از قرارگاه نمایند و به آنها بگویند وقتی از كنترل آمریكایی ها خارج شدند، به سمت مرز ایران بیایند تا عناصر رژیم آنها را تحویل بگیرند. در این جلسه توجیهی حاج حسینی برنامه تظاهرات و ملاقاتهای عناصر اكیپ در عراق علیه مجاهدین را توضیح داده و الزامات مربوط به راه اندازی تظاهرات مانند اطلاعیه، پلاكارد و… به مسئولان اكیپ ها (عناصر اطلاعاتی) داده می شود. پلاكادرهایی به زبان انگلیسی و عربی و متن یك بیانیه آماده شده به زبان انگلیسی نیز برای دادن به طرف حساب های خارجی، به آنها داده اند.  حتی به هرخانواده تعدادی كارت تبریك انگلیسی برای برخورد با نیروهای آمریكایی در ورودی قرارگاه اشرف می دهند و آنها را توجیه می كنند كه با دادن كارت تبریك و برخوردهای گرم آنها را خام كرده و تحت تأثیر قرار دهند. وزارت اطلاعات برای كنترل كاروان این خانواده ها در عراق برای هر اتوبوس یك سراكیپ مشخص می كند و به همه مسافران تأكید می شود كه حرف ها و دستورهای آنها را اجرا كنند. این سراكیپ ها از عناصر و كادرهای وزارت اطلاعات هستند و در بین آنها یك نفر نقش اصلی را دارد. این سراكیپ ها در طول مسیر و در پایان هر روز نشست هماهنگی می گذارند و برنامه روز بعد كاروان و اقدام هایی كه باید مطابق دستور وزارت اطلاعات انجام دهند را هماهنگ می كنند. مسئولان وزارت اطلاعات كه همراه اكیپ های اعزامی به عراق فرستاده شدند، به صورت مستقیم یا غیرمستقیم با سفارت رژیم در بغداد در ارتباط قرار می گیرند و از كانال سفارت، هماهنگی های ضروری و تغییرهای احتمالی به آنها گفته می شود.

عبور از مرز و اقدامهای سیاسی در عراق
وزارت اطلاعات به كمك نیروی انتظامی مستقر در مرز برای هر اكیپ یك برگه عبور و پاسپورت جمعی صادر می كند. مزدوران عراقی رژیم كه فارسی را به خوبی صحبت می كنند، پس از عبور از مرز آنان را به شهرهای نجف و كربلا و بغداد منتقل می كنند.
در بغداد خانواده ها را برای تظاهرات در مقابل دفتر سازمان ملل متحد می بردند. سپس معدودی از آنها با تطمیع و ارعاب به دفتر صلیب سرخ، دفتر برمر یا اعضای شورای حكومتی عراق مراجعه می كردند و خواستار استرداد مجاهدین به رژیم می شدند! هماهنگی این برنامه ها توسط سفارت رژیم در بغداد انجام می گیرد. رابط این هماهنگی ها با سفارت رژیم، هنگام اعزام اولین اكیپ خانواده ها به عراق، فردی به نام احمد لقمانی بوده است. همین فرد خانواده ها را برای مراجعه به قرارگاه اشرف توجیه می كرد. همچنین عناصر وزارت اطلاعات كه همراه اكیپ ها هستند، خانواده ها را برای به تسلیم كشاندن فرزندانشان و ترك قرارگاه مجاهدین تحت فشار قرار می دهد.  نام شماری از این مزدوران كه مأمور پیشبرد خط وزارت اطلاعات بودند و همراه خانواده ها به عراق آمده اند، عبارتند از: ربیعی، شعبانی، محبی، رفیعی و حسین غفاری (دوبار به عنوان سرپرست اكیپهای اعزامی به عراق آمده است).

منبع: 
انجمن نجات رژیم - ارگان سرکوبگر رژیم علیه خانواده های مجاهدین - جلد اول - فرشته یگانه

انتشارات امیرخیز – اشرف
ارديبهشت ۱۳۸۴

کارت تبریک وزارت اطلاعات، خوشامد گویی به نیروهای آمریکایی در عراق

0 نظرات:

Blog Archive

About Me

ماه و پلنگ
View my complete profile
Powered by Blogger.